Reserveren

Direct reserveren

TOT DEAL !!! Om de voordelen van het floaten met een goed resultaat te behalen raden wij ouders aan om meerdere sessies af te nemen. Hydrotherapie babyfloaten is een veilige manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten. Elke baby werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Door te trappelen in het warme water zullen de kleine golven, die je baby creëert, helpen bij het verbeteren van de balans en coördinatie.

De zachte tegendruk van het water heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van de spieren. Door de tegendruk worden zelfs de kleinste spiertjes versterkt. De spijsvertering van je baby wordt gestimuleerd en ook de ademhalingsspieren (en daardoor longcapaciteit) worden versterkt. Het uiteindelijke doel van de hydrotherapie-baby floaten is de gezondheid van uw baby zo optimaal mogelijk te beïnvloeden en te verlichten zodat uw baby in het dagelijks leven (opnieuw) zo goed mogelijk kan functioneren. 

De gereserveerde suite is dus afzonderlijk en prive waardoor je alle privacy hebt om te floaten en kan genieten van de quality-time. Dit maakt Spa Baby in Bussum dus extra uniek! Voor dit arrangement hanteren we de volgende tarieven: 

  • 5- rittenkaart Hydrotherapie / babyfloaten voor 50 EURO per sessie 

Gaande de tijd zul je de voordelen van het hydrotherapie  babyfloaten gaan merken bij je baby. Wat kan je verwachten:

  • Vermindering van pijn
  • Vermindering van stijfheid (voorkeurshouding)
  • Verbetering van welzijn
  • Vergroten van gewrichtsmobiliteit
  • Vergroten van spierkracht
  • Vergroten van uithoudingsvermogen 

De sessie duurt maximaal 60 minuten, dit is afhankelijk hoe lang je baby gaat floaten.