Baby Spa| De privé baby spa Bussum, nabij de omstreken Het Gooi,Eemnes, Weesp, Baarn, Kortenhoef, Soest, Laren, Blaricum, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam.

Let op lieve klanten! Wij zijn sinds oktober 2022 verhuisd naar de Nieuwe Brink 133-135 in Bussum [schuin tegenover de Hema]. De hoofd ingang  van onze baby spa is in onze winkel de Gooische Bubbel. 

Het klinkt te grappig: een spa voor baby’s. Zonder de gebruikelijke weldaad van scrubben, sauna of klei, maar met een speciaal voor pasgeborenen samengesteld vertroetelprogramma om tot diepe ontspanning te komen. Dat betekent lekker dobberen – floaten genoemd – in een wasmachinegroot bad gevuld met water op lichaamstemperatuur. Bubbeltjes stijgen op langs een ieniemienielijfje terwijl baby comfortabel drijft in zijn band en wat om zich heen graait. Ervoor of erna krijgt-ie een massage op maat op het aankleedkussen, met wat yogaoefeningen tussendoor. Hopla, tien teentjes naar het neusje, en weer terug.

Spa Baby Bussum gaat nog een stapje verder dan de gemiddelde baby spa's in Nederland. Wij zijn inmiddels 3 jaar gevestigd in het Gooi en ontvangen met veel liefde ruim 60 baby's per week. Onze baby spa is privé, elke ouder heeft haar eigen sfeervol ingerichte ruimte waarvan maximaal 4 volwassenen mee mogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opa of oma, die vinden een bezoekje aan de baby spa met hun klein kind fantastisch. Met onze Pedagogische achtergrond kijken wij op een andere manier naar baby's en zijn de woorden rust, ontspanning en familie belangrijke sleutelwoorden.

Vanaf 55 euro kan je bij ons al een arrangement online boeken. Wij hopen je gauw te zien!

Direct boeken