Over ons

Over ons 

Dankzij onze pedagogische achtergrond en meer dan 15 jaar leidinggevende- en bestuurlijke ervaring binnen de zorgsector, hebben wij gezien wat een geboorte van moeders en vaders vergt. Met onze kennis en passie voor het vak en specifiek voor baby's geven we graag goede adviezen op basis van zorgvuldig gekozen producten en spa behandelingen voor baby’s. Bij Spa Baby Bussum gaan ouders en baby's samen op ontdekkingsreis om een oase van rust te betreden. Hydrotherapie- babyfloaten is een gezonde manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten. Is je baby tussen de 14 dagen en 9 maanden oud dan mag je baby mee op ontdekkingstocht en nieuwe ervaringen op doen tijdens onze behandelingen. Wij bieden een bijzondere ontspanningsmethodiek.  

Naast de behandelingen, vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Spa Baby is met veel liefde, aandacht en zorg voor duurzaamheid ingericht. Van de vloer, stoffering, meubilair tot aan van gerecycled papier. Wij willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Wij zetten ons graag in voor een groenere en mooiere wereld, waar onze baby's in opgroeien.

Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van duurzame producten, zoals Koeka badtextiel; dat gemaakt is van organisch katoen. Voor de huid van je baby gebruiken we Weleda olie, het extract van Calendula werkt zuiver en voedt de huid extra tijdens het floaten. Weleda biologische olie is een 100% natuurlijk verzorgingsproduct.

Ook hebben wij een winkel met de leukste duurzame merken. Shop bij ons de mooiste duurzame producten voor jezelf, of om cadeau te doen. Van heerlijke verzorgingsproducten tot de mooiste (interieur) accessoires, zoals (geur) kaarsen en interieur home parfum. 

Spa Baby Bussum is gevestigd in het hart van Het Gooi, het mooie Bussum. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto, parkeren doe je op de parkeerplaats  op het Wilhelminaplantsoen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Ben je geïnteresseerd in een arrangement? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau (kraamcadeau)? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Liefs Team Spa Baby

 

 

 

De enige baby spa in Nederland met  exclusieve privé suites  

 

Vele baby spa in Nederland, floaten en masseren in een gezamenlijke ruimte en in grote groepen ouders. 

Spa Baby Bussum doet het proces anders, we vinden persoonlijke aandacht en tijd voor ouders en baby's erg belangrijk. Om dit te waarborgen kun je bij ons enkel privé arrangementen boeken. Wij hebben twee luxe suites gescheiden ingericht zodat er een totale ontspanning, rust en privacy kan worden ervaren. Ook het interieur, geur en een fijne omgeving dragen bij aan je ontspanning. Verder zijn onze tarieven aantrekkelijk.

Voor het behalen van mooie en goede resultaten adviseren wij meerdere afspraken in te plannen, o​m de spieren van je baby te stimuleren, versterken en te versoepelen. Voordelig floaten? Kies dan voor de 5- Rittenkaart (voordeel-pakket). De meeste ouders met een voordeel-pakket bezoeken de baby spa wekelijks of elke twee weken. Het concept

Dit staat jou en je baby te wachten

Wanneer je een afspraak hebt wordt je 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Er vindt een korte intake plaats waar wij nog een aantal vragen stellen voor de hydrotherapie behandeling. Je wordt daarna naar de gereserveerde suite gebracht. In de baby spa ligt alles al voor je klaar, een zwemluier, badcape, handdoeken en een verwarmde jacuzzi bad.

Je gaat vervolgens je baby uitkleden en insmeren met Weleda calendula, de extract van calendula werkt zuiverend en verzacht de huid extra tijdens het floaten. Daarna krijgt je baby een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het verwarmde water. Na overleg gaan de bubbels aan. 20 minuten tot 30 minuten is je baby klaar met floaten en heb je de mogelijkheid om de sessie af te sluiten met een babymassage of baby yogatechniek. Onder begeleiding van een professioneel masseuse ga jij je baby zelf masseren. 

Afhankelijk van het gekozen arrangement ben je 60a 90 minuten bezig in de baby spa. Na het floaten en/of na de massage heb je de mogelijkheid om je baby te voeden in de suite. Spa Baby neemt tijdens de behandeling voldoende tijd en kijken wij naar de behoefte van je baby. 

Maak online een afspraak

Wij zijn telefonisch te bereiken van Dinsdag t/m Zondag van 10:00 tot 17:00 uur

op telefoonnummer 035 7856019

Indien wij niet opnemen, zijn wij druk bezig met een sessie stuur ons dan een email.

Email: info@spababy.nl 

Online afspraak maken