Over ons

Over ons 

Dankzij onze pedagogische achtergrond en meer dan 15 jaar leidinggevende- en bestuurlijke ervaring binnen de zorgsector, hebben wij gezien wat een geboorte van moeders en vaders vergt. Met onze kennis en passie voor het vak en specifiek voor baby's geven we graag goede adviezen op basis van zorgvuldig gekozen producten en spa behandelingen voor baby’s. Bij Spa Baby Bussum gaan ouders en baby's samen op ontdekkingsreis om een oase van rust te betreden. Hydrotherapie- babyfloaten is een gezonde manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten. Is je baby 14 dagen en 11 maanden oud dan mag je baby mee op ontdekkingstocht en nieuwe ervaringen op doen tijdens onze behandelingen. Wij bieden een bijzondere ontspanningsmethodiek. 

Alle arrangementen die wij aanbieden zijn privé en worden aangeboden op een professionele locatie in het Gooi. Spa Baby Bussum is gediplomeerd en werkt samen met gediplomeerde en geregistreerde osteopaten en fysiotherapeut, wij maken zeer zeker het verschil met andere baby spa's in het verzorgen en begeleiden van de hydrotherapie '' Baby floaten, babymassage en baby-yoga''. Verder geven wij deskundig advies/verwijzing m.b.t. overstrekken en blokkades die wij constateren.  

Onze baby spa staat in het teken van verbinding, ontwikkeling en ontspanning met zo min mogelijk prikkels. Wij begeleiden de babymassage op een traditionele manier. Ouders staan elke keer met verbazing en ontspanning te genieten van hun baby  en waarom? Omdat de focus zorgvuldig de aandacht heeft voor de veerkracht en ontspanning op bepaalde spieren van je baby. Naast de fysieke en mentale ondersteuning is het voor de baby ook een leuke bezigheid om te dobberen en te trappelen in verwarmd water. 

Naast de behandelingen, vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Spa Baby is met veel liefde, aandacht en zorg voor duurzaamheid ingericht. Van de vloer, stoffering, meubilair tot aan van gerecycled papier. Wij willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Wij zetten ons graag in voor een groenere en mooiere wereld, waar onze baby's in opgroeien.

Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van duurzame producten, zoals Koeka badtextiel; dat gemaakt is van organisch katoen. Voor de huid van je baby gebruiken we Weleda olie, het extract van Calendula werkt zuiver en voedt de huid extra tijdens het floaten. Weleda biologische olie is een 100% natuurlijk verzorgingsproduct.

Ook hebben wij een winkel met de leukste duurzame merken. Shop bij ons de mooiste duurzame producten voor jezelf, of om cadeau te doen. Van heerlijke verzorgingsproducten tot de mooiste (interieur) accessoires, zoals (geur) kaarsen en interieur home parfum. 

Spa Baby Bussum is gevestigd in het hart van Het Gooi, het mooie Bussum. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto, parkeren doe je in de parkeergarage de Nieuwe Brink. Wij zijn geopend alleen op afspraak. Ben je geïnteresseerd in een arrangement? Of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor de baby spa? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Liefs Team Spa Baby

 

De enige Baby Spa in Nederland met  exclusieve privé familie suite!

 

Vele baby spa in Nederland, floaten en masseren in een gezamenlijke ruimte en in grote groepen met ouders.

Spa Baby Bussum doet het proces anders, we vinden persoonlijke aandacht en tijd voor ouders en baby's erg belangrijk. Om dit te waarborgen kun je bij ons enkel privé arrangementen boeken. Wij hebben twee exclusieve luxe familiesuite gescheiden ingericht zodat er een totale ontspanning, rust en privacy kan worden ervaren. Ook het interieur, geur en een fijne omgeving dragen bij aan je ontspanning. Verder zijn onze tarieven aantrekkelijk.

Voor het behalen van mooie en goede resultaten adviseren wij meerdere afspraken in te plannen, o​m de spieren van je baby te stimuleren, versterken en te versoepelen. Voordelig floaten? Kies dan voor de 5- Rittenkaart (voordeel-pakket). De meeste ouders met een voordeel-pakket bezoeken de baby spa wekelijks of elke twee weken. Het concept

Dit staat jou en je baby te wachten. Er vindt een korte intake plaats waar wij nog een aantal vragen stellen voor de hydrotherapie behandeling. Je wordt daarna naar de gereserveerde suite gebracht. 

Je gaat vervolgens je baby uitkleden. Daarna krijgt je baby een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het verwarmde water. Na overleg gaan de bubbels aan. 20 minuten tot 30 minuten is je baby klaar met floaten en heb je de mogelijkheid om de sessie af te sluiten met een babymassage of baby yogatechniek. Onder begeleiding van een professioneel masseuse ga jij je baby zelf masseren.

Indien je het arrangement van 80 euro boekt gaat de gediplomeerde masseuse na de babymassage  de Yoga technieken toepassen bij je baby. Dit is écht een extra bijzonder moment om te ervaren. Spa Baby Bussum is niet zomaar benoemd tot de beste kinderfluisteraar. 

Afhankelijk van het gekozen arrangement ben je 60 of 90 minuten bezig in de baby spa. Na het floaten en/of na de massage heb je de mogelijkheid om je baby te voeden in de suite. Spa Baby Bussum neemt tijdens de behandeling voldoende tijd en kijken wij naar de behoefte van je baby. 

Maak online een afspraak

Wij zijn telefonisch te bereiken op woensdag en vrijdag 10.00 tot 12.00 uur

op telefoonnummer 035 7856019

Indien wij niet opnemen, zijn wij druk bezig met de arrangementen stuur ons dan een email.

Email: info@spababy.nl 

Online afspraak maken