Over ons

Unieke baby wellness in Bussum

Dankzij onze pedagogische achtergrond en 15 jaar leidinggevende- en bestuurlijke ervaring binnen de zorgsector, hebben wij gezien wat een geboorte van moeders en vaders vergt. Met onze kennis en passie voor het vak geven we graag goede adviezen op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en spa behandelingen voor baby’s. Onze service is subliem, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. In onze baby wellness ontvangen wij graag babyklanten vanaf 14 dagen tot 9 maanden. 

Spa Baby is gevestigd in het Hart van Het Gooi, het mooie Bussum. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto, parkeren doet u op het parkeerplaats Wilhelminaplantsoen. Van Maandag tot en met Zaterdag zijn wij telefonisch te bereiken van 10:00 uur t/m 17:00 uur.  Voor de openingstijden klik hier. Wij hopen u snel te zien in onze baby wellness. 

Floaten hydrotherapie kalmeert elke baby

Even terug in het baarmoeder -gevoel

Tijdens het babyfloaten geniet je baby van de vrijheid. Door te trappelen in het warme water zullen de kleine golven, die je baby creëert, helpen bij het verbeteren van de balans en coördinatie. Dit noemen wij hydrotherapie. 

Babyfloaten stimuleert, versterkt, versoepelt en ontspant alle spieren van je baby. Babyfloaten bevordert ook het slaapritme. Indien je baby een tere, allergiegevoelige of eczeemhuid heeft, kan floaten deze klachten verminderen.

Is je baby te vroeg geboren? Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat door hydrotherapie de groei en het immuunsysteem wordt versterkt.

Wanneer je baby is geboren en last heeft van buikkrampjes geeft floaten in gezuiverd warmwater verlichting tegen de darmkrampjes. Een baby met darmkrampjes beweegt vaak onrustig met de beentjes, heeft een rommelende buik, heeft veel zuigbehoefte, zoekt nabijheid en huilt. Babyfloaten biedt vele baby’s direct verlichting bij krampjes en obstipatie, daarbij passen wij de afdroog-techniek toe. Je zal bij het afdroog-techniek merken hoe je baby ontspant. Je zal deze techniek thuis toepassen bij je baby voor de ontspanning en verlichting. 

Kortom babyfloaten zorgt voor directe ontspanning en balans voor je baby. Wij adviseren ouders om het floaten af te sluiten met een heerlijke babymassage & baby-yoga-technieken. In de meeste gevallen zal je baby na de behandelingen slapend en vredig de baby spa verlaten.Het concept

Dit staat jou en je baby te wachten

Wanneer je een afspraak hebt wordt je 15 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Er vindt een korte intake plaats waar wij nog een aantal vragen stellen voor de spa behandeling. Je wordt daarna naar de gereserveerde suite gebracht. In de baby spa ligt alles al voor je klaar, een zwemluier, badcape en handdoeken. Je gaat vervolgens je baby uitkleden en insmeren met Welenda, de extract van Calendula werkt zuiverend en verzacht de huid extra tijdens het floaten. Daarna krijgt je baby een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water. Na overleg gaan de bubbels aan. Na 20 minuten tot 30 minuten is je baby klaar met floaten en heb je de mogelijkheid om de sessie af te sluiten met een babymassage & Baby-Yoga- technieken. Onder begeleiding van een professioneel masseuse ga jij je baby zelf masseren. 

Je bent totaal 1,5 uur bezig in de baby spa. Na het floaten en/of na de massage heb je de mogelijkheid om je baby te voeden in de suite. Bij Spa Baby nemen we tijdens de behandeling voldoende tijd en kijken wij naar de behoefte van je baby.

Om alle spieren van je baby te stimuleren, versterken en te versoepelen adviseren wij ouders om meerdere sessies af te nemen voor het behalen van mooie en goede resultaten hiervan. De meeste gezinnen met een voordeel-pakket bezoeken de baby spa wekelijks of elke twee weken. Kies hiervoor de 5- Rittenkaart!

Maak online een afspraak

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

op telefoonnummer 035 7856019

Indien wij niet opnemen, zijn wij druk bezig met een sessie stuur ons dan een mail.

Email: info@spababy.nl 

Online afspraak maken