Reserveren

Direct reserveren 

Via deze pagina kun je makkelijk en snel een baby spa behandeling bij ons boeken. Kies eerst het gewenste type afspraak. Kies daarna een datum en tijdstip dat je naar de baby spa wilt komen. Staat het gewenste tijdstip er niet tussen, neem dan via de email contact met ons op. Dan kunnen we altijd kijken of er een ander tijdstip in de agenda past. Om teleurstellingen te voorkomen in de beschikbaarheid is het handig om op tijd te reserveren! 


Attachment 1 (27)

In het water heeft de zwaartekracht minder grip!

Gewicht tijdens floaten:
Hydrotherapie is een fysiotherapeutische oefenmethode in gezuiverd verwarmd water met een temperatuur tussen de 35 en 37 graden. Wat doet het gewicht tijdens het floaten? In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat.

  • Het water maakt licht
  • Het water draagt
  • Het verwarmde water ontspant en vermindert pijn
  • Kortom Hydrotherapie- baby floaten is een veilige manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten.

Elke baby werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Door te trappelen in het warme water zullen de kleine golven, die je baby creëert, helpen bij het verbeteren van de balans en coördinatie.

 

Attachment 1 (39)

Koop een abonnement, want dan kan je voordelig floaten:
Wil je vaker baby floaten neem dan een abonnement om 5x voordelig te floaten. Hiervoor hanteren we de volgende tarieven:

  • Abonnement 1:  30 EURO per sessie voor een 5- rittenkaart dan kun je floaten van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur

 

  • Abonnement 2:  36 EURO per sessie voor een 5 rittenkaart, dan kun je floaten van dinsdag /tm zaterdag van 10:00  tot 21:30 uur