Reserveren


Direct reserveren 

 1. Selecteer gauw de gewenste arrangement categorie 
 2. Kies daarna een datum en tijdstip
 3. Maak dan een account aan 
 4. Betaal je de gekozen arrangement  
 5. Je afspraak is dan definitief je ontvangt per mail een afspraak bevestiging

Korte beschrijving van de arrangementen; 

 • Familie suite solo privé floaten = voor 1 baby ; Het is een bijzonder moment om even tot elkaar te komen in alle rust. Laat je baby lekker ontspannen binnen onze privé baby spa. Lekker dobberen in warm water maak gauw je afspraak.

 

 • Familie suite duo privé floaten = voor 2 baby'sHeb jij en jouw vriendin, zus of nicht allebei een kleintje? Hoe gezellig is het dan om samen een dagje baby wellness te plannen? Tijdens een date treatment zijn er maximaal vier personen toegestaan.

 

 • 5 Rittenkaart privé = als je vaker en voordelig wilt gaan floaten; TOT DEAL !!! Om de voordelen van het floaten met een goed resultaat te behalen raden wij ouders aan om meerdere sessies af te nemen. Hydrotherapie babyfloaten is een veilige manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten. Elke baby werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Door te trappelen in het warme water zullen de kleine golven, die je baby creëert, helpen bij het verbeteren van de balans en coördinatie.

0787F1e3 Ea00 4Df8 8Ff6 497C7ab9e9b8

In het water heeft de zwaartekracht minder grip!

Gewicht tijdens floaten:
Hydrotherapie is een fysiotherapeutische oefenmethode in gezuiverd verwarmd water met een temperatuur tussen de 35 en 37 graden. Wat doet het gewicht tijdens het floaten? In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat.

 • Het water maakt licht
 • Het water draagt
 • Het verwarmde water ontspant en vermindert pijn
 • Kortom Hydrotherapie- baby floaten is een veilige manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten.

Elke baby werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Door te trappelen in het warme water zullen de kleine golven, die je baby creëert, helpen bij het verbeteren van de balans en coördinatie.

 

Home 2

Koop een abonnement, want dan kan je voordelig floaten:
Wil je vaker baby floaten neem dan een abonnement om 5x voordelig te floaten. Hiervoor hanteren we de volgende tarieven:

 • Abonnement 1:  36 EURO per sessie voor een 5- rittenkaart dan kun je floaten van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur