Reserveren

Direct reserveren 

Via deze pagina kun je makkelijk en snel een baby spa behandeling bij ons boeken. Kies eerst het gewenste type afspraak. Kies daarna een datum en tijdstip dat je naar de baby spa wilt komen. Staat het gewenste tijdstip er niet tussen, neem dan via de mail contact met ons op. Dan kunnen we altijd kijken of er een ander tijdstip in de agenda past. Reserveer op tijd gezien onze agenda snel gevuld is, dit komt omdat we veel terugkeerde vaste klanten hebben. Voor het jaar 2020 hebben wij nog enkele plekken beschikbaar in December. 

2021 staat de agenda al tot je beschikking om door te plannen. 

Heb je een cadeaubon ontvangen? Vul dan het antwoordformulier in onder het menuknop cadeaubon. Geef duidelijk aan wanneer je wenst te komen kijk naar de agenda voor de beschikbaarheid. (Datum en tijdstip).  

Extra service: Heeft je baby een slecht slaapritme of is je baby erg onrustig boek dan een float & sleep - avond – sessie. Met dit arrangement gaat jouw kleine een heerlijke nacht tegemoet. Indien je 1 of meerdere float & sleep- avond- sessies wenst te boeken neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake.