Cadeaubon

Spa Baby is een uniek kraamcadeau 

Cadeaubon ontvangen en sessie boeken? 

Heb je een cadeaubon ontvangen en wil je een afspraak maken? Bekijk dan de beschikbaarheid op onze website klik hiervoor op cadeaubon verzilveren. Je ontvangt daarna een persoonlijke bevestigingsmail van de afspraak. Let op! floaten is vanaf 14 dagen t/m 9 maanden dus plan op tijd je afspraak in. Wanneer je naar baby spa komt neem je de cadeaubon mee. 

Heb jij een cadeaubon ontvangen tijdens de lockdown? dan zullen wij de uiterste vervaldatum van de cadeaubon  verlengen over de periode van de lockdown zodat de geldigheid voor je gelijk blijft.
cadeaubon verzilveren

 

 

Cadeaubon kopen vanaf 40 EURO?

Op zoek naar een echt origineel en waardevol kraamcadeau? Met de Spa Baby cadeaubon geef je niet alleen de baby, maar ook de ouders een fantastische ervaring. Met de cadeaubon geef je een moment van ontspanning en genieten van elkaar tussen ouder en kind in een prachtige baby wellness. Vul het onderstaande aanvraagformulier in met je adresgegevens en het gewenste bedrag. je ontvangt vervolgens van ons een mail voor de betaling. Een cadeaubon kopen kan bij ons in de spa of met de post verzonden worden via track en tracé. Let op! floaten is vanaf 14 dagen t/m 9 maanden. Vul het onderstaand aanvraagformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.

 

 

Winkel en kraampakket vanaf 50 EURO:

Naast de Spa is er ook een winkeltje om de liefste accessoires aan te schaffen. Wij verkopen o.a. merken zoals Bloomingville, Koeka badtextiel en verzorging en de prachtige knuffels van Maileg. 

Heb je specifieke wensen voor een kraamcadeau laat ons dit weten dit kan vanaf 50 euro. Wij maken dan graag een persoonlijk kraampakket. Vul het onderstaande aanvraagformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen. Formuleer je wensen zo goed mogelijk zodat wij de juiste adviezen kunnen geven.

 

The form contains errors