Cadeaubon & Kraamcadeau.....


Een cadeaubon ontvangen en een afspraak maken?

Heb je een cadeaubon ontvangen en wil je een afspraak maken? Klik hiervoor op cadeaubon verzilveren. Wanneer je de boeking is afgerond, ontvang je een persoonlijke bevestigingsmail van de afspraak. Let op: floaten is mogelijk vanaf 14 dagen t/m 11 maanden dus plan op tijd je afspraak in. Wanneer je naar Spa Baby komt neem dan je cadeaubon mee. 

Verder zijn kinderen onder de 17 jaar niet toegestaan in de baby spa. Je hebt wel de mogelijkheid om met maximaal 4 volwassenen (bijvoorbeeld oma en opa) gezellig mee te nemen. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!


cadeaubon verzilveren

 

Attachment 1 (47)

Cadeaubon kopen kan vanaf 60 EURO

Op zoek naar een echt origineel en waardevol kraamcadeau? Met de Spa Baby cadeaubon geef je niet alleen de baby, maar ook de ouders een fantastische ervaring. Met de cadeaubon geef je een moment van ontspanning en genieten van elkaar in een prachtige baby wellness. 

Wil je een cadeaubon kopen? Klik dan op de button cadeaubon kopen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van de bestelling en zal je de cadeaubon per post ontvangen. Voor het versturen (track en tracé) van de cadeaubon betaal je € 4,95.

Uiteraard kun je ook bij ons in spa een cadeaubon kopen op afspraak stuur ons dan even een mailtje.  Let op! floaten is  mogelijk vanaf 14 dagen t/m 11 maanden. Voor vragen kun je ons altijd even mailen of bellen. 

Cadeaubon opties: 

  • 1. Cadeaubon 60 EURO : 1x babyfloaten (zonder babymassage)

 

  • 2.
  • Cadeaubon 80 EURO : 1x babyfloaten & baby yoga en ademhaling techniek 

 

  • 3.Cadeaubon 120 EURO : 1x vriendjes-date arrangement 2  baby's only float arrangement (zonder babymassage)

 

  • 4.Cadeaubon 149,98 EURO : 1x vriendjes-date arrangement 2  baby's babyfloaten & babymassage/ yoga technieken  

Cadeaubon kopen

Wij denken graag met je mee voor een leuk uniek kraampakket!

Shop bij Spa Baby Bussum de leukste kraamcadeau....

 

IMG 6522

Winkel en kraampakket vanaf 50 EURO:

Naast de Spa is er ook een winkeltje om de liefste accessoires aan te schaffen. Wij verkopen o.a. merken zoals Bloomingville, Koeka badtextiel en verzorging en de prachtige knuffels van Maileg. 

Heb je specifieke wensen voor een kraamcadeau? Laat ons dit weten. Wij stellen kraampakketten samen vanaf 50 euro. Wij maken dan graag een persoonlijke kraampakket. Stuur ons een mail en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Mailen kan naar info@spababy.nl