Reserveren

Babyfloat inclusief traditionele babymassage & baby yoga  

* (meest gekozen)

Tijdens de eerste levensjaren moeten baby’s spierkracht krijgen om te kunnen zitten, kruipen en lopen. Daarom bevelen we je aan om iedere dag wel bezig te zijn om de spieren van je baby sterk te maken. Door te stretchen circuleert het bloed beter door de spieren waardoor deze meer zuurstof opnemen. Hierdoor voelt je baby zich energieker. Stretchen maakt je baby flexibeler en verbetert de evenwicht. Daarnaast zorgen gestretchte spieren ervoor dat de gewrichten beter te bewegen zijn.

Ook verzorgen wij baby yoga. Yoga verbetert de lenigheid, het concentratievermogen. Ook helpt het je baby rustig te worden van binnen. Bovendien train je met de verschillende yogaposes het uithoudingsvermogen en de spierkracht. Wij begeleiden op dit punt ook de ademhalingstechnieken wat zeer zeker een belangrijk onderdeel is tijdens het arrangement. Wij nemen je graag mee in deze ontspannen beleving. 

Wil je graag meer kennis op doen omtrent de spierkracht? Boek dan het arrangement, het geheim van de lenigheid en bewustwording  van de traditionele babymassage vanaf 80 euro, dit is inclusief  20/30 minuten babyfloat. 

Wat wij verzorgen:

  • Incl. voorbereiding oefeningen voor thuis
  • Babyfloaten 20/a30 minuten 
  • Duur sessie 60 minuten
  • Leeftijd 6 weken t/m 11 maanden
  • Bestemd voor moeders die meer diepgang willen
  • Ruimte voor diepgaande vragen m.b.t. de knelpunten

                           

Indien je graag een avond arrangement wenst stuur ons dan een mail: info@spababy.nl