Reserveren

Direct reserveren

Het uiteindelijke doel van de hydrotherapie - babyfloaten is de gezondheid van je baby zo optimaal mogelijk te beïnvloeden en te verlichten zodat je baby in het dagelijks leven (opnieuw) zo goed mogelijk kan functioneren. Hydrotherapie- babyfloaten is een veilige manier om te bewegen zonder de gewrichten veel te belasten.Wil je vaker bij ons langskomen? Maak dan gebruik van de 5-rittenkaart zodat je voordelig kunt floaten. Maar wil je het eerst uitproberen? Kies dan voor een losse arrangement van 60 EURO.  

In de familie suite zijn er maximaal vier personen toegestaan. Let op! Denk bijvoorbeeld aan opa en oma, die het fantastisch vinden om hun kleinkind te zien floaten. Het is een bijzonder moment om even tot elkaar te komen in alle rust. De sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten, dit is afhankelijk hoe lang je baby gaat floaten. Wij verzorgen tijdens de sessie het volgende: zwemluiers, verschoon doekjes, badcape/handdoeken en massageolie. Het enige wat je hoeft mee te nemen zijn voldoende luiers en voeding. 

Via deze pagina kun je makkelijk en snel een baby spa behandeling bij ons boeken. Kies eerst het gewenste type afspraak. Kies daarna een datum en tijdstip dat je naar de baby spa wilt komen. De gereserveerde suite is dus afzonderlijk en prive waardoor je alle privacy hebt om te floaten en kan genieten van de quality-time. Dit maakt Spa Baby in Bussum dus extra uniek! Voor dit arrangement hanteren we het volgende tarief:  

  • Familie suite single float van 10:00 tot 18:00 uur voor 60 EURO  
  • Let op indien de sessies zijn volgeboekt kan je ook kiezen voor een andere arrangement {Special treatment} voor 75 EURO