CELEBRATE PARTY

NIEUW CELEBRATE YOUR BABYSHOWER | GENDER REVEAL PARTY

Wij zijn trots dat wij vanaf nu meer kunnen aanbieden binnen onze prachtige privé baby spa en nog meer mooie  bijzondere momenten kunnen creëren samen met jullie.

 

Wij hebben naast ons huidige pand een aanbouw gecreëerd en ingericht om diverse celebration te organiseren met klasse.  Deze prachtige sfeervolle ruimte is af te huren voor € 35 p.p inclusief de drankjes en hapjes.

Voor een babyshower of gender reveal party vanaf 10 personen is de hele ruimte tot uw beschikking. 

 

Een Babyshower High Tea voor je zwangere vriendin/vriend/zus/broer/dochter of zoon organiseren? Dan biedt Spa Baby Bussum u deze bijzondere babyshower ruimte met een heerlijke High Tea aan. Het zal u dan ook aan niets ontbreken, ons prachtige luxe ruimte is tot in de detail verzorgd naast de mooie en sfeervolle omgeving. Wij zorgen ook voor de aankleding, uiteraard is het mogelijk om extra opties af te nemen voor de aankleding. Spa Baby Bussum zorgt ervoor dat de aanstaande mama haar babyshower tot een onvergetelijke dag gaat worden

 

Een Gender Reveal Party organiseren? Waarbij jullie als aanstaande ouders vrienden en familie uitnodigen en het geslacht van jullie baby onthult wordt. Wordt het een jongen of een meisje?  Bij ons ben je op het juiste adres met de perfecte locatie! Wij kunnen het klein maar ook groot organiseren. 

 

Voor meer boeking informatie mail ons gerust: info@spababy.nl