Reserveren

Welterusten Hydrotherapie float

Welterusten hydrotherapie float: Ondersteun het slaapritme van jouw baby doormiddel van Hydrotherapie/ baby floaten tijdens een avond sessie. Deze sessie is speciaal in de avond gepland om je baby rustig en dieper in slaap te laten komen. Het grote voordeel van een avondsessie is dat jouw kleine direct na de sessie zijn/haar nachtrust tegemoet gaat.

Wij verzorgen tijdens de sessie het volgende: zwemluiers, verschoon doekjes, badcape/handdoeken en massageolie. Het enige wat je hoeft mee te nemen zijn voldoende luiers en voeding. De gereserveerde suite is afzonderlijk en privé waardoor je alle privacy hebt om te floaten en kan genieten van de quality-time. Dit maakt Spa Baby in Bussum dus extra uniek!

Voor dit exclusieve arrangement hanteren wij het volgende tarief: 

  • Welterusten float van 18:00 tot 21:30 uur voor 60 EURO per sessie

 

 

Zondag hydrotherapie float

Zondag hydrotherapie float: Het is een heerlijke ontspaning om zondag ochtend met je baby de ontspanning op te zoeken bij Spa Baby in Bussum. Met dit special treatment kan je de week in alle rust afsluiten met de "focus" op een nieuwe verse week! Het is ook mogelijk om opa en oma mee te nemen. De gereserveerde suite is dus afzonderlijk en privé waardoor je alle privacy hebt om te floaten en kan genieten van de quality-time. Dit maakt Spa Baby in Bussum dus extra uniek!

Wij verzorgen tijdens de sessie het volgende: zwemluiers, verschoon doekjes, badcape/handdoeken en massageolie. Het enige wat je hoeft mee te nemen zijn voldoende luiers en voeding.Via deze pagina kun je makkelijk en snel een baby spa behandeling bij ons boeken. Kies eerst het gewenste type afspraak. Kies daarna een datum en tijdstip dat je naar de baby spa wilt komen. 

Voor dit exclusieve arrangement hanteren wij het volgende tarief: 

  • Zondag hydrotherapie float is van 9:00 tot 12:30 uur voor 60 EURO per sessie