In de Havenstraat in Bussum staat iets intrigerend in een etalage: een miniatuurjacuzzi met doorzichtige voorkant en sfeerverlichting. Jong en oud blijven dan ook regelmatig staan om te zien voor wie dat moois bedoeld is. Wij zijn dan ook de enige baby spa in Nederland met een showroom etalage miniatuurjacuzzi. Welnu: voor baby’s, uit het Gooi en de rest van het land. Want met een dagje wellness kun je niet vroeg genoeg beginnen. 

Het klinkt te grappig: een spa voor baby’s. Zonder de gebruikelijke weldaad van scrubben, sauna of klei, maar met een speciaal voor pasgeborenen samengesteld vertroetelprogramma om tot diepe ontspanning te komen. Dat betekent lekker dobberen – floaten genoemd – in een wasmachinegroot bad gevuld met water op lichaamstemperatuur. Bubbeltjes stijgen op langs een ieniemienielijfje terwijl baby comfortabel drijft in zijn band en wat om zich heen graait. Ervoor of erna krijgt-ie een massage op maat op het aankleedkussen, met wat yogaoefeningen tussendoor. Hopla, tien teentjes naar het neusje, en weer terug.

Spa Baby Bussum gaat nog een stapje verder dan de gemiddelde baby spa's in Nederland. Wij zijn inmiddels 3 jaar gevestigd in het Gooi. Wij hebben al ruim 5000 baby's mogen ontvangen. Onze baby spa is privé, elke ouder heeft haar eigen sfeervol ingerichte ruimte waarvan maximaal 4 volwassenen mee mogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opa of oma, die vinden een bezoekje aan de baby spa met hun klein kind fantastisch. Met onze Pedagogische achtergrond kijken wij op een andere manier naar baby's en zijn de woorden rust, ontspanning en familie belangrijke sleutelwoorden.

Vanaf 60 euro kan je bij ons al een arrangement online boeken. Wij hopen je gauw te zien!

Boek nu!