Coronavirus

Lockdown informatie

Helaas zijn onze deuren tot en met 9 februari gesloten. Alvast een afspraak maken is wel mogelijk. Klik hier om direct een afspraak te maken. Natuurlijk kun je ook een cadeaubon en (kraam) cadeaus te bestellen. Klik hier om een cadeaubon of (kraam) cadeaus te bestellen.  

Verder hebben wij geprobeerd om de baby spa voor medische klachten open te houden omdat wij onder de paramedische praktijken vallen. Helaas is naar aanleiding van de persconferentie van 11 januari er geen toestemming verleend door de veiligheid regio Gooise Meren.  

Het is een lastige en soms ook een verdrietige tijd over de hele wereld. We vinden de lockdown een bittere pil. We duimen dat deze lockdown ons allen de verlichting gaat geven die we zo hard nodig hebben. Laten we hoopvol blijven. We ontvangen veel lieve berichten van klanten en steun van vele mede ondernemers wij zijn hier dankbaar voor.

We zullen de klanten die een afspraak hebben vanaf 19 januari t/m 9 februari contacten om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen. Let op! Heb jij een cadeaubon ontvangen tijdens de lockdown? dan zullen wij de uiterste vervaldatum van de cadeaubon  verlengen over de periode van de lockdown zodat de geldigheid voor je gelijk blijft.

Voor vragen kunt u ons mailen of bellen op het email adres info@spababy.n

Liefs Team Spa Baby